На Бєлгородщині впав військовий літак рф Іл-76, - росЗМІ (відео)

На Бєлгородщині впав військовий літак рф Іл-76, - росЗМІ (відео)

У середу, 24 січня, у Бєлгородській області рф впав черговий російський військовий літак. Цього разу - Іл-76.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерела. Як зазначається, приблизна вартість літака, що впав, становить 27 млн доларів.

Як пишуть росЗМІ, інцидент стався в Корочанському районі Бєлгородщини зранку в середу, 24 січня.

Губернатор Бєлгородської області Вячеслав Гладков вже підтвердив у своєму Telegram-каналі, що в регіоні сталась якась "надзвичайну подію", але він не надав жодних подробиць. На місці працюють слідча група і співробітники МНС.

"Подія у Корочанському районі. Наразі на місці працюють слідча група та співробітники МНС. Змінив свій робочий графік та виїхав до району. Всі подробиці пізніше", - коротко поінформував місцевий губернатор.

ЗМІ також повідомляють, що на цьому літаку в момент падіння було 63 людини. Що з ними - наразі невідомо. Деякі російські канали пишуть, що не вижив ніхто, але офіційних підтверджень цієї інформації нині немає.

Водночас у мережі також з’явилися кадри падіння літака.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, ввечері 14 січня у ЗМІ почала ширитися інформація про збиття двох російських літаків над Азовським морем. Одним з них був літак радіорозвідки А-50, який було знищено повністю. Також вдалося підбити бомбардувальник ІЛ-22, він зазнав суттєвих пошкоджень, однак зміг приземлитися. Згодом командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук підтвердив знищення цих двох російських літаків.

Головне