Музичук: Окупанти на Харківщині роблять ставку на використання піхотних груп

Музичук: Окупанти на Харківщині роблять ставку на використання піхотних груп

На Харківщині російські окупаційні війська роблять ставку на використання піхотних груп. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник Національної гвардії України Руслан Музичук.

За його словами, на початку наступу ворог втратив значну кількість техніки. Після чого росіяни почали використовувати групи піхот, які створюють із 10-во осіб.

"Після того, враховуючи місцевість та втрати в бронетехніці, противник почав більше використовувати саме групи піхоти. Наші бійці відзначають, що це групи до 10-20 чоловік, проте значного використання бронетехніки не спостерігається. Натомість на Лиманському та Куп'янському напрямках та біля Часового Яру характеризується використання танкових підрозділів або застосування механізованих колон", - зазначив Музичук.

Нагадаємо, що російські окупанти почали частіше застосовувати FPV-дрони. Зокрема вони скидають з них вибухівку на мирних жителів. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти посилили спроби штурму населеного пункту Липці на Харківщині з метою витіснення Сил оборони з цього напрямку. 

Головне