Росіяни все частіше б'ють по Херсонщині FPV-дронами та скидають вибухівку на людей, - Толоконніков

Росіяни все частіше б'ють по Херсонщині FPV-дронами та скидають вибухівку на людей, - Толоконніков

Російські окупанти почали частіше застосовувати FPV-дрони. Зокрема вони скидають з них вибухівку на мирних жителів. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів речник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

"Росіяни почали дуже активно використовувати FPV-дрони, "Мавіки" на території Херсонщини. Тільки за вчорашній день четверо цивільних поранили - один в Антонівці чоловік (61 рік) зараз в тяжкому стані знаходиться в лікарні, лікарі продовжують боротися за його життя, ампутацію ноги отримав… Також вчора у Новодмитрівці двоє жінок отримали поранення внаслідок скидів вибухівки з дрону. Це Білозерська громада. І ще в Дніпровському один чоловік отримав поранення внаслідок скиду дрону.

Ще вночі був обстріл Білозерки, артилерія обстрілювала. Там поранено дві жінки", - зазначив Толоконніков.

Водночас він повідомив, що минулої ночі у регіоні було зафіксовано проліт ворожих "шахедів".

"Через територію Херсонщини проходили сьогодні, курсували шахеди. Тут наші охоронці по них відпрацьовували, збивали. На щастя на самій території Херсонщини немає влучань "шахедів".

Також вчора ввечері лунала повітряна тривога. Це балістика, яку запустили росіяни з Криму в сторону Одещини. По Херсонщині не було ударів завдано", - повідомив речник ОВА.

Як повідомляли "Ми-Україна", армія російської федерації вкотре атакувала Харків. У місті пролунала серія потужних вибухів. Внаслідок ударів перебитий газогін та пошкоджені будинки, сталась пожежа.

Головне