Модернізували до рівня розвідного: у ВМС ЗСУ прокоментували "бавовну" на Кримському мосту

Модернізували до рівня розвідного: у ВМС ЗСУ прокоментували

У НС на Кримському мосту, що сталась вночі 17 липня, може бути безліч причин: від куріння у невстановлених місцях до необачності при виборі місця його зведення. Так прокоментували "надзвичайну ситуацію" на шляхопроводі у Військово-морських силах ЗС України.

"У Криму наразі - літо, курортний сезон. Через це все більше людей курить у невстановлених для цього місцях, бо наплив туристів. Тому в них вночі щось вибухає. Його просто могли модернізувати до рівня розвідного, наприклад. Або попереджали неодноразово, що там же м'які ґрунти, будувати такі споруди там не можна, вони не витримають. Причин може бути багато", - зазначив речник ВМС ЗСУ.

Водночас у ГУР МО причини подій на Керченському мосту озвучувати відмовились. У відомстві лише наголосили, що ця конструкція була в принципі зайвою.

Як відомо, близько 3:00 17 липня Кримський міст спіткала “надзвичайна подія”, в результаті якої окупаційна влада оголосила про зупинення руху автомобільного транспорту та залізниці. Що саме сталося та які на шляхопроводі є руйнування так зване “керівництво” поки що окупованого українського півострова не оприлюднило. Однак поспішили запевнити людей, що в Криму достатньо запасів палива та продовольства, туристів же закликали не покидати готелі.

Між тим росЗМІ повідомили про обвалення щонайменше одного прольоту мосту у бік Тамані. За їхніми даними та світлинами, які медіа публікують, ще один проліт у напрямку Керчі просів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, внаслідок вибухів на Кримському мосту загинули двоє людей. Про їх смерть повідомлялося у перші хвилини після вибухів із посиланням на очевидців. Через дві години загибель чоловіка та жінки, а також поранення їхньої доньки підтвердив губернатор Бєлгородщини.

Головне