Міноборони призначило Марину Безрукову очільницею “Агенції оборонних закупівель”

Міноборони призначило Марину Безрукову очільницею “Агенції оборонних закупівель”

Міністерство оборони України призначило Марину Безрукову очільницею державного підприємства “Агенції оборонних закупівель”. Про це повідомляє пресслужба відомства.

“Міноборони вибудовує нову архітектуру закупівель, яка унеможливить прояви корупції та буде відповідати стандартам НАТО. Зміна менеджменту - перший крок до кардинального перезавантаження “Агенції оборонних закупівель”. Наш пріоритет - це своєчасне та якісне забезпечення наших воїнів усім необхідним. Без простору для корупції”, - зазначив заступник міністра Дмитро Кліменков.

У Міноборони додали, що зміна очільника - це перший крок до трансформації “Агенції оборонних закупівель”.

Варто зауважити, що Безрукова із січня 2017 року працювала в НЕК "Укренерго" на посадах члена правління, директора з управління ланцюгами поставок. Вона розробила та впровадила сучасну політику закупівель. 

Крім того, новообрана очільниця “Агенції оборонних закупівель” має понад 20 років досвіду в управлінні ланцюгами постачання та розвитку партнерства з іноземними компаніями (США, Канада, Європа, Близький Схід, Африка).

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби.

Як повідомляли "Ми-Україна", президент України Володимир Зеленський звільнив Ігоря Танцюру з посади командувача Сил територіальної оборони Збройних сил України та призначив на Анатолія Баргилевича. 

Головне