Міністри країн НАТО обговорять створення місії Альянсу в Україні

Міністри країн НАТО обговорять створення місії Альянсу в Україні

У Брюсселі розпочалася дводенна зустріч міністрів закордонних справ Північноатлантичного альянсу. Про це повідомив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

Однією з головних тем яку підняли -  якою стане створення місії НАТО в Україні.

"Темою зустрічі буде Україна. Ми обговорюватимемо можливість створення місії НАТО з підтримки України. Йдеться про використання можливостей Пакту для навчання українців, використання логістики та інших спільних елементів", — розповів Сікорський.

Він запевнив, що такий формат не буде "конфронтаційним для москви", бо "російський президент випромінює та переконує громадян у конфлікті з НАТО.

Нагадаємо, росія має намір мобілізувати на війну проти України ще 300 тисяч людей. Про це на спільній прес-конференції із президентом Фінляндії заявив Володимир Зеленський, інформує Інтерфакс-Україна.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський і президент Фінляндії Александр Стубб підписали угоду про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку на 10 років. Про це повідомила кореспондентка "Ми-Україна" Марина Асмолова.

Головне