Міністр закордонних справ Італії сказав, що Україна має стати членом НАТО лише після завершення війни

Міністр закордонних справ Італії сказав, що Україна має стати членом НАТО лише після завершення війни

Міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні сказав, що Україна у майбутньому має стати членом НАТО, але до завершення війни це, на його думку, надто ризиково і тому неможливо. Про це повідомляє видання Reuters.

"Наш меседж для росії дуже чіткий: Україна буде членом ЄС, і ми працюємо над тим, щоб Україна стала членом НАТО", – сказав Антоніо Таяні. 

Але до завершення війни говорити про членство України в Альянсі рано. Адже "ситуація, коли повноправний член НАТО у стані війни з Росією "означає Третю світову".

"Ми маємо бути дуже обережними", – сказав Таяні, додавши, що ситуація, коли повноправний член НАТО у стані війни з Росією "означає Третю світову". 

Нагадаємо, російські окупанти проводили штурми на Авдіївському напрямку кожні 20 хвилин. Про це розповів прикордонник з позивним "Хаскі", який воював на цьому напрямку. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, влада Німеччини зібрала вже понад 500 свідчень, які стосуються воєнних злочинів Росії проти України, та опитала понад 160 свідківПро це повідомляє DW.

Головне