Міністерка закордонних справ Японії відвідала Бучу та Ірпінь

Міністерка закордонних справ Японії відвідала Бучу та Ірпінь

Міністерка закордонних справ Японії Йоко Камікава під час робочого візиту до України відвідала Бучу та Ірпінь. Про це на Facebook-сторінці повідомляє очільник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Відомо, що міністерка вперше відвідала українську державу з моменту призначення на посаду.

"росія щодня продовжує скоювати воєнні злочини та вбивати українців. І світ не повинен забувати про це. Сьогодні в Україні перебуває міністр закордонних справ Японії Йоко Камікава. Це її перший візит до нашої держави з моменту призначення на посаду. Вдячний, що міністерка відвідала Бучу та Ірпінь, які дуже добре знають, що таке "русский мир" - зазначив він.

Варто зауважити, що Камікава відвідала у Бучі місце масового поховання біля церкви Святого Апостола Андрія Первозванного. 

"Звірства, вчинені росіянами, під час окупації цього міста, досі шокують весь цивілізований світ", - зазначила вона.

Кравченко подякував Японії за війському підтримку, яку країна надає Україні.

"Дякуємо Японії за постійну підтримку України, як в питанні повернення миру, так і відновлення всієї країни та Київщини зокрема", - додав очільник ОВА.

Нагадаємо, що Японія виділила Україні 37 млн доларів на закупівлю систем для виявлення дронів, аби висловити свою стійку підтримку українському народові.

Як писав "Ми-Україна" раніше, міністерка закордонних справ Японії Йоко Камікава прибула до Києва вранці 7 січня. Очільниця японського зовнішньополітичного відомства перебуває в українській столиці з офіційним візитом, у ході якого вона проведе низку зустрічей. 

Головне