Марта Костюк стала першою ракеткою України

Марта Костюк стала першою ракеткою України

Марта Костюк очолила рейтинг найкращих тенісисток України. За підсумками турніру WTA 1000 у Мадриді, де Ангеліні Калініній не вдалося захистити очки за вихід у чвертьфінал.

Про це повідомляє офіційний сайт Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Костюк в оновленому рейтингу втратила чотири позиції та посідає 40-ву позицію, але попри це стала першою ракеткою України, оскільки Ангеліна Калініна втратила 13 сходинок і опустилася на 47-ме місце.

20-річна Костюк цього року виграла свій дебютний титул WTA, ставши чемпіонкою в Остіні (США), і здобула 14 перемог у 22-х зіграних матчах цього сезону. Цього тижня Марта Костюк отримала 32-й номер посіву на турнірі WTA 1000 у Римі.

Леся Цуренко залишається третьою «ракеткою» країни і розпочинає тиждень на 68-й позиції (+9). 

Лідирувати в рейтингу продовжує польська тенісистка Іга Свьонтек, другою йде білоруска Аріна Соболенко, трійку лідерів замикає американка Джессіка Пегула.

Нагадаємо, у Бремені 12 червня збірна України з футболу зустрінеться на матчі зі збірною Німеччини.

Крім того, у червні українські спортсмени зіграють ще два матчі кваліфікації Євро-2024 – з Північною Македонією (16 червня) та Мальтою (19 червня). 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в Одеській області у понеділок та вівторок – 8 і 9 травня – посилять заходи безпеки. У День пам’яті та примирення та у День перемоги поліцейські та Нацгвардія посилено слідкуватимуть за безпековою ситуацією в регіоні.

Головне