Маляр: На Бахмутському напрямку основні успіхи Сил оборони - вздовж південного флангу

Маляр: На Бахмутському напрямку основні успіхи Сил оборони - вздовж південного флангу

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що на Бахмутському напрямку основні успіхи Сил оборони України - вздовж південного флангу.

Про це посадовиця розповіла в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Бахмутський напрямок - там основні успіхи йдуть вздовж південного флангу, скажімо так, довкола Бахмута, поряд з Бахмутом. Там основні бої точилися, для тих, хто стежить за новинами, пам’ятає, що це Андріївка, Курдюмівка, Кліщіївка, і там у нас щотижня є просування, щотижня там були звільнені території і зараз дійсно там все йде по плану та успішно", - зазначила Маляр в ефірі.

Нагадаємо, російські окупаційні війська кидають під Бахмут у Донецькій області новітню техніку. Це, зокрема, говорить про важливість для них цього міста, заявив пресофіцер 3 окремої штурмової бригади Олександр Бородін. За його словами, у Бахмуті можна побачити і танки T-90М крайніх модифікацій.

“Це означає, що для них це важливо, але в більшості вони таку техніку бережуть. Їм простіше покласти роту солдат, ніж втратити Т-90, але зараз вони навіть їх у горнило кидають”, – повідомив військовий в ефірі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Сили оборони України мають успіх біля Бахмута, розповів начальник пресслужби Східного угруповання військ Ілля Євлаш. За його словами, українські захисники ведуть успішні бойові дії поблизу Бахмута, Кліщіївки, Андріївки та Курдюмівки. Також він додав, що на цьому напрямку тривають запеклі бої, а окупанти несуть значні втрати.

Головне