Ліквідація зрадника Іллі Киви: з'явились перші фото та відео спецоперації

Ліквідація зрадника Іллі Киви: з'явились перші фото та відео спецоперації

У ЗМІ з'явились перші кадри з місця, де раніше цього місяця був ліквідований зрадник і колаборант Ілля Кива. Відповідні фото- та відеоматеріали УП отримало від власних джерел в СБУ. 

Співрозмовники видання наголосили на тому, що ця операція потребувала довготривалої підготовки - пропагандиста "вели" давно, детально вивчаючи маршрути пересування, розпорядок та звички. 

На одній зі світлин - тіло колишнього нардепа на снігу, поруч з яким кров. 

imgonline-com-ua-Resize-aERaaA6YsG.jpg (49 KB)

Також є і відео спостережного пункту, де на Киву чекало "очікувало заслужене покарання". Поруч із ним зрадник часто знімав свої пропагандистські ролики.

Джерела в СБУ також зазначили, що ліквідація Киви є сигналом для всіх інших зрадників України. 

"Памʼятайте - росія вас не захистить. Як зазначав раніше голова СБУ Василь Малюк, смерть - це єдина перспектива, яка чекає ворогів України", - цитує УП їхні слова.

Нагадаємо, ввечері 6 грудня стало відомо про смерть колишнього нардепа-колаборанта Іллі Киви. Його тіло знайшли у Підмосков'ї на території одного з місцевих готелів. Згодом інформацію офіційно підтвердили в ГУР МО - "так, можемо підтвердити, що Кива всьо" та в росії. РосЗМІ дізнались, що тіло Киви пролежало у парку, в якому останнім часом постійно вечорами гуляв зрадник, не менше години. Його виявила одна з місцевих мешканок.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 6 грудня у підконтрольному росіянам Луганську було знищено так званого ексдепутата "народної ради ЛНР" Олега Попова. Його автомобіль підірвали у центрі міста.

 

 

Головне