Лиховій: Російські загарбники намагаються обійти мінні поля на багі

Лиховій: Російські загарбники намагаються обійти мінні поля на багі

Ворог намагається обійти мінні поля на багі, а також ми вибиваємо їхню бронетехніку, тому пересідають на "колимаги". Про це в ефірі телеканалу "Ми-Україна" розповів речник об'єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Дмитро Лиховій.

"З одного боку це говорить про те, що ворог намагається обійти мінні поля і пройти без підриву, доставляючи особовий склад на Роботинському напрямку ближче до села Роботине, яке вони намагаються захопити дуже давно і не мають там успіху. З іншого боку це свідчить про те, що ми вибиваємо їхню бронетехніку: танки, бронемашини і вони змушені пересідати на "колимаги"", - зазначив він.

Нагадаємо, що Сили оборони протягом доби знищили 346 окупантів та 61 одиницю техніки на Таврійському напрямку. Було уражено ворожі станції РЕБ "Гроза", "Житель" та "Леєр-3", знищено машину для мінування, комплекс відеоспостереження "Муром-М", три ударні дрони Shahed-136, три "ланцети", один БпЛА "Суперкам".  

Як повідомляли "Ми-Україна", Україна цього місяця отримає від Європейського Союзу 4,5 млрд євро. Ці кошти вже визначені у державному бюджеті. 

Головне