Левиця, яка отримала контузію під час обстрілу Київщини, поступово одужує

Левиця, яка отримала контузію під час обстрілу Київщини, поступово одужує

Стан левиці Юни поступово покращується після отриманої контузії під час ракетної атаки по Київщині. Про це повідомив Центр порятунку диких тварин.

Левиця вже відходить від контузії, її перевели жити в приміщення, повідомили в Центрі порятунку диких тварин.

Нагадаємо, у січні одна зі збитих ракет впала за 300 метрів від вольєра – від ударної хвилі Юна повністю втратила координацію.

"Ми перевели її жити в приміщення і їй з кожним днем стає все краще. Дякуємо за вашу увагу до її стану та підтримку", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, зоозахисники розповіли, в якому стані тигриця, яка у суботу, 11 листопада, вдарилась об решітку через обстріли росіянами Київської області. За їхніми словами, вона досі лежить.

Про це зоозахисники розповіли у Центрі порятунку диких тварин у коментарі "УП". Як зазначається, після гучних вибухів тигриця вдарилась об решітку і впала. Після цього, через добу після інциденту, вона досі не змогла встати на лапи.

Як писали "Ми-Україна" раніше, через ранкову атаку на Київ постраждала тигриця з Центру порятунку тварин. Вона від шоку вдарилась об решітку, впала і не змогла піднятися. Тварина могла зазнати травми хребта та задніх кінцівок. 

Головне