Кулеба привітав схвалення в Палаті представників США допомоги Україні

Кулеба привітав схвалення в Палаті представників США допомоги Україні

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба подякував Палаті представників Конгресу США, її спікеру та членам обох партій за ухвалення рішення про допомогу Україні. Подяку він висловив в соцмережі Х.

Міністр додав, що сьогодні поганий день для президента рф та всіх хто насмілювався вірити, що Америка може здригнутися.

"Поганий день для Путіна. Поганий день для всіх, хто насмілювався вірити, що Америка може здригнутися, коли справа доходить до захисту того, за що і за кого вона виступає. Ми вдячні Палаті представників Конгресу США, її спікеру та членам обох партій за ухвалення довгоочікуваної допомоги Україні", - зазначив Кулеба.

Також він наголосив, що "всі, хто втілив це рішення в життя, зробили правильний вибір. Сполучені Штати підтвердили своє глобальне лідерство".

"Ми з нетерпінням чекаємо, що законопроєкт буде оперативно ухвалений Сенатом США, підписаний президентом, і його відчують наші воїни на передовій", - підсумував Кулеба.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський подякував Палаті представників Конгресу США, обом партіям і особисто спікеру Майку Джонсону за рішення про допомогу Україні.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Палата представників США проголосувала за законопроєкт про допомогу Україні на майже 61 мільярд доларів.

Головне