Кулеба обговорив поставки Patriot з колегами з Польщі та Іспанії

Кулеба обговорив поставки Patriot з колегами з Польщі та Іспанії

Україна єдина країна у світі, яка майже щодня захищається від атак балістичними ракетами, тому їй для захисту потрібні ЗРК Patriot та інші системи ППО. Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Глава МЗС України зазначив, що наша країна - єдина в світі, яка майже щодня захищається від атак балістичними ракетами, тому їй для захисту потрібні ЗРК Patriot та інші системи ППО. Про це він сказав на зустрічі зі своїми колегами з Іспанії та Польщі Хосе Мануелем Альбаресом та Радославом Сікорським.

"Я доніс до вас актуальність надання Україні додаткових Patriot та інших систем ППО, здатних перехоплювати балістичні ракети. Ми обговорили важливість спільних зусиль для зміцнення оборони України для забезпечення миру в Європі", - заявив міністр.

Кулеба обговорив, як Польща може сприяти захисту повітряного простору України від російських ракет.

Нагадаємо, в тимчасово захопленому Маріуполі виявлено масові випадки захворювання холерою серед дітей. Про це повідомив радника міського голови Маріуполя Андрій Андрющенко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Донецькій області бійці Нацгвардії продовжують нищити ворожу техніку. Окупанти намагалися просунутися колоною: одним танком та 5 БМП, але не вийшло. Про це повідомляє пресслужба МВС України.

Головне