Користувачі Apple зможуть оплачувати свої покупки частинами: подробиці

Користувачі Apple зможуть оплачувати свої покупки частинами: подробиці

Компанія Apple запускає нову послугу Apple Pay Later, яка дозволить клієнтам оплачувати покупки частинами. Відповідна інформація була оприлюднена на офіційному сайті компанії.

Спочатку нова послуга Apple буде доступна лише у Сполучених Штатах і лише для вибраних користувачів.

Як працює нова послуга Apple Pay Later

Відтепер клієнти Apple зможуть розділити свої покупки на чотири платежі. Сплатити їх буде потрібно протягом шести тижнів. Ніяких відсотків та комісій за це не передбачено.

Позику можна буде брати на суму від 50 до 1000 доларів. Ці кошти користувачі зможуть витрачати на онлайн-покупки і покупки у додатках на iPhone та iPad у продавців, які приймають Apple Pay.

Подати заявку на оплату покупки частинами можна буде в Wallet. Там потрібно буде ввести суму позики та погодитися з умовами Apple Pay Later. 

Якщо клієнт не перебуває у хорошому фінансовому становищі, йому можуть відмовити у позиці. 

Після схвалення клієнту буде доступна опція "Оплатити пізніше (Pay Later)". Потім треба вибрати Apple Pay під час оформлення замовлення в Інтернеті та в програмах на iPhone та iPad, і Apple Pay Later буде доступна.

Керувати новою функцією можна в Apple Wallet, однак лише на iPhone останньої моделі. Там буде міститися інформація про те, скільки потрібно сплатити за всі позики протягом 30-денного періоду.

Як повідомляли "Ми-Україна", Кремль наказав офіційним особам, які беруть участь у підготовці до президентських виборів у росії у 2024 році, припинити використання смартфонів iPhone

Головне