Корпус вартових Ісламської революції атакував балістичними ракетами північ Іраку (відео)

Корпус вартових Ісламської революції атакував балістичними ракетами північ Іраку (відео)

Корпус вартових Ісламської революції вранці у вівторок, 16 січня, за місцевим часом атакував балістичними ракетами північ Іраку в регіоні Курдистан. 

Про це повідомило видання Rudaw. Як зазначається, Іран поцілив по об'єктах у столиці регіону Ербілі - вони нібито належать ізраїльським ЦАХАЛу та Моссаду.

Угрупованні заявило, що удари балістичними ракетами великого радіуса дії були завдані у відповідь на нещодавні "терористичні злочини ворогів Ісламської Республіки Іран". Журналісти заявили, що пролунала низка потужних вибухів. Мінімум п'ять балістичних ракет влучили поблизу міжнародного аеропорту Ербіль.

Пізніше ABC News повідомило, що Іран атакував вісім місць поблизу консульства США, внаслідок чого є четверо загиблих. Громадян США серед них не було. При цьому об'єкти США також не постраждали.

Крім того, джерела міжнародного аеропорту Ербіля заявили, що всі вхідні та вихідні рейси з аеропорту призупинено. Пізніше повітряний простір в аеропорту Ербіля нормалізувався, повідомили в адміністрації.

Нагадаємо, у Німеччині та Австрії правоохоронці затримали ісламістів, які планували теракти в Європі на Різдво та Новий рік. Відомо, що цілями могли бути різдвяні богослужіння в Кельні, Відні та Мадриді. Органи безпеки із використанням службових собак обшукали Кельнський собор, щоб переконатися, що у будівлі немає небезпечних предметів. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у місті Раанана, що розташоване неподалік від Тель-Авіва, Ізраїль, стався теракт 15 січня, в результаті якого загинула 70-річна жінка, а принаймні 17 людей отримали поранення.

Головне