Король Чарльз III вперше зʼявився на публіці після операції (фото)

Король Чарльз III вперше зʼявився на публіці після операції (фото)

Король Великої Британії Чарльз III вперше з'явився на публіці після оперативного втручання. Монарх разом зі своєю дружиною, королевою Каміллою відвідав церкву, пише BBC.

Британський король привітався з журналістами, які чекали його поблизу церкви Святої Марії Магдалини в Сандрінгемі, штат Норфолк.

Очікувалося, що король місяць перебуватиме на лікарняному та не відвідуватиме публічні заходи. Однак він з'явився на публіці значно раніше.

Раніше цього тижня королева під час візиту до центру підтримки онкохворих у Royal Free Hospital в Лондоні розповіла, що її чоловік почувається добре після операції та швидко одужує. 

Як відомо, король Чарльз III минулого тижня провів три ночі у приватній лікарні в Лондоні після процедури корекції доброякісного захворювання простати минулого тижня.

У цій же лікарні зробили операцію і принцесі Уельській Кейт Міддлтон. Що саме це була за операція невідомо, однак повідомлялося, що оперативне втручання було у черевну порожнину. Кейт провела в лікарні 13 ночей після операції та вже відправилася додому для відновлення, яке триватиме кілька місяців.

Як повідомляли "Ми-Україна", 26 січня до однієї з приватних лікарень британської столиці було ушпиталено короля Великої Британії Карла III.

Головне