Контррозвідники СБУ вразили 86 цілей військової техніки та озброєння окупантів

Контррозвідники СБУ вразили 86 цілей військової техніки та озброєння окупантів

Військові контррозвідники СБУ вразили 86 цілей військової техніки та озброєння. Про це повідомляє Служба безпеки України.

Воїни з Департаменту військової контррозвідки СБУ з допомогою ударних БпЛА разом з артилеристами ЗСУ з початку року знищили:

  • 8 танків;
  • 27 ББМ;
  • 16 артсистем і 6 РСЗВ;
  • 7 засобів РЕБ, 3 комплекси "Муром-М", 1 зенітну установку ППО;

А також – 44 вогневі позиції та укріплення, 42 одиниці військового транспорту, 19 мінометів та 10 складів із боєприпасами.

"Воїни з Департаменту військової контррозвідки Служби безпеки нищать ворожу техніку з допомогою ударних БПЛА та в координації з побратимами-артилеристами Збройних Сил України", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан провів зустріч з майбутнім кандидатом на президентських виборах США від республіканців Дональдом Трампом в американському штаті Флорида. Про це повідомляє видання Reuters.

Як писали "Ми-Україна" раніше, внаслідок ранкового удару росіян по Червоногригорівській громаді на Нікопольщині, загинув 16-річний юнак, також у важкому стані 22-річний хлопець. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Головне