Угорський прем’єр зустрівся з Трампом і попросив його "повернутися та принести мир"

 Угорський прем’єр зустрівся з Трампом і попросив його

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан провів зустріч з майбутнім кандидатом на президентських виборах США від республіканців Дональдом Трампом в американському штаті Флорида. Про це повідомляє видання Reuters.

Reuters пише, що на зустрічі політики обговорили "широке коло питань, що стосуються Угорщини та Сполучених Штатів, зокрема першорядну важливість міцних та безпечних кордонів для захисту суверенітету кожної країни".

Віктор Орбан у Twitter після зустрічі з Дональдом Трампом написав: "Нам потрібні лідери у світі, яких поважають та які можуть принести мир. Він – один з них! Поверніться і принесіть нам мир, пане президенте!".

Крім того Орбан вважає, що зараз в Україні не було б війни, якби Трампа переобрали у 2020 році.

Нагадаємо, республіканці в Палаті представників Конгресу США працюють над власним пакетом допомоги для України, який передбачає надання Києву кредитів. Про це повідомив канал NBC.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна змогла перехопити ініціативу у Чорному морі. Речник ВМС України Дмитро Плетенчук повідомив, що сьогодні Україна встановлює свої умови ведення бойових дій у Чорному морі.

Головне