На Нікопольщині внаслідок російського обстрілу загинув 16-річний хлопець, - Дніпропетровська ОВА

На Нікопольщині внаслідок російського обстрілу загинув 16-річний хлопець, - Дніпропетровська ОВА

Внаслідок ранкового удару росіян по Червоногригорівській громаді на Нікопольщині, загинув 16-річний юнак, також у важкому стані 22-річний хлопець. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Це наслідки обстрілу Червоногригорівської громади.

Також пошкоджено приватний будинок, господарську споруду, лінію електропередач та газогін.

"Загинув 16-річний хлопець. Ще один, 22 років, у лікарні. "Важкий". Це наслідки ранкового удару росіян по Червоногригорівській громаді, що на Нікопольщині. Окупанти обстріляли її з артилерії. Пошкоджені приватний будинок, господарська споруда, лінія електропередач і газогін", — ідеться у повідомленні.

Нагадаємо, росіяни випустили ракету Х-31 по Одеській області з літака тактичної авіації, вона влучила в поле за межами населеного пункту. Про це  повідомили Сили оборони півдня.

Ракета Х-31, випущена з літака тактичної авіації з акваторії Чорного моря, влучила у поле поза межами населеного пункту.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська минулої доби, 8 березня, продовжували обстрілювати Харківщину. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

У Вовчанську внаслідок удару дроном згорів автомобіль Ford Transit. В результаті загинуло подружжя: чоловік 1970 року народження та жінка 1975 року народження.


 

Головне