Конфлікт між військовим та правоохоронцем на вокзалі: у поліції розповіли подробиці (відео)

Конфлікт між військовим та правоохоронцем на вокзалі: у поліції розповіли подробиці (відео)

Конфлікт між військовим та правоохоронцем на вокзалі, який стався у ніч проти 3 листопада, стався після того, як наряд поліції під час патрулювання містом виявив чоловіка на вулиці під час комендантської години.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції Києва на сторінці у Facebook. Як зазначається, правоохоронці звернулися до чоловіка з проханням перевірити його документи. Вони також запитали його, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години.

Тоді до них підійшов чоловік в камуфляжі та напідпитку, почав агресивно вести себе та штовхати поліцейських. У поліції зазначили, що оперативники запросили незнайомця пройти до відділку для перевірки його особи. Він проігнорував вимоги і продовжував вести себе агресивно.

За фактом конфлікту поліцейського та чоловіка розпочато службову перевірку. Також виявилось, що чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві співробітники правоохоронних органів затримали чоловіка, який влаштував стрілянину.

Головне