Командувач Повітряних силах натякнув на знищення російських літаків А-50 та ІЛ-22

Командувач Повітряних силах натякнув на знищення російських літаків А-50 та ІЛ-22

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук натякнув на знищення двох російських літаків над Азовським морем. Він зазначив, що це була помста за Дніпро. Але жодних подробиць при цьому він не оприлюднив.

Напередодні ввечері з’явилася інформація, що ЗСУ підбили російський літак радіорозвідки А-50 та бомбардувальник ІЛ-22.

За непідтвердженою інформацією, удару по А-50 було завдали в районі Кирилівки в Запорізькій області, після чого літак зник з радарів.

Повітряний командний пункт Іл-22М11 імовірно підбили в районі Стрілкового на Херсонщині — після отримання пошкоджень екіпаж літака запросив евакуацію.

Нагадаємо, російські окупаційні війська за добу випустили 788 снарядів по Херсонській області, поранено четверо людей. Про це повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

Ворог здійснив 121 обстріл, випустивши 788 снарядів з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків та БпЛА. По місту Херсон ворог випустив 42 снаряди.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російським солдатам видають на фронті наркотики, щоб вони не відмовлялися воювати. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Згідно з оприлюдненою інформацією, росіяни дедалі частіше відмовляються йти у бій. Щоб якось вирішити цю ситуацію, російське військове командування почало давати бійцям стимулюючі препарати. Вони надають відчуття ейфорії та притуплюють біль, тобто окупанти під їхньою дією не бояться поранень чи смерті.

 

Головне