Командувач підготовкою Сухопутних військ ЗСУ йде у відставку

Командувач підготовкою Сухопутних військ ЗСУ йде у відставку

Генерал-майор Віктор Ніколюк оголосив про свою відставку з посади командувача підготовкою Сухопутних військ Збройних сил України. 

Про це він написав у Facebook.

Він підкреслив необхідність максимальних зусиль для перемоги над російським ворогом.

"І все це планую зробити, очоливши одне зі з'єднань і один із напрямків фронту. Складаю з себе повноваження командувача Командування підготовки Сухопутних військ ЗСУ і бажаю своєму наступникові продовжувати нарощувати той потенціал, який ми спільно напрацювали за рік", - сказав Ніколюк.

Він також висловив подяку всім за співпрацю та впевнений у її подальшому розвитку. Бригадний генерал Дмитро Красильников став новим командувачем напрямку. Ніколюк раніше обіймав посаду командувача оперативного командування Північ, а згодом перейшов на посаду командувача підготовки Сухопутних військ.

17 березня речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій оголосив про складення з себе обов'язків. Він наголосив на тому, що для конспірології у цій події немає жодних підстав.

Тепер військовий повертається до своїх повсякденних обов'язків.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, в Криму 23 березня відбулася атака на російський великий десантний корабель "Ямал", він зазнав критичних пошкоджень. Пробоїна у верхній палубі призвела до кренування на правий борт.

Головне