Колишнього гауляйтера Балаклії засудили на 14 років в'язниці

Колишнього гауляйтера Балаклії засудили на 14 років в'язниці

Колишнього гауляйтера звільненої Балаклії в Харківській області засудили до 14 років в'язниці. Про це повідомили в СБУ.

За інформацією СБУ, зрадником є колишній співробітник місцевого підрозділу розформованої міліції. Він одним з перших підтримав окупантів, зо що й отримав посаду "голови відділу МВС рф" в окупованій Балаклії.

На цій "посаді" він поширював кремлівський режим на території міста, зокрема допомагав загарбникам проводити репресії проти учасників руху опору. Правоохоронці затримали зловмисника під час звільнення Куп'янська, де він переховувався від правосуддя.

В результаті суд засудив колаборанта на 14 років в'язниці із позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 11 років. Також у нього конфісковано приватне майно. Йдеться про елітну нерухомість загальною площею майже 200 кв.м., а також позашляховик преміум-класу.

Нагадаємо, "державний оператор тилу" уклав договори на постачання харчування для Збройних сил України. Про це повідомляє пресслужба ДОТ.

Відомо, що договори підписали за результатами першого раунду збору комерційних пропозицій. Середня ціна комплекту становить 109,35 грн.

Як писали "Ми-Україна" раніше, український консул прямує до пункту перетину кордону "Ягодин-Дорогуськ" у зв’язку з появою новин про випадки зупинки там протестувальниками пасажирських автобусів. Про це повідомив посол України у Польщі Василя Зварича.

Головне