Колишній президент США Обама висловив підтримку кандидатурі Гарріс

Колишній президент США Обама висловив підтримку кандидатурі Гарріс

Колишній лідер США демократ Барак Обама планує незабаром підтримати віце-президента Камалу Гарріс як кандидата на посаду президента від Демократичної партії на виборах цього року. Про це повідомляє NBC News.

Барак Обама запевнив, що "зробить усе, щоб вона здобула перемогу у листопаді".

"Раніше цього тижня ми з Мішель (дружина Обами, - ред.) подзвонили нашому другові Камалі Гарріс. Ми сказали їй, що вважаємо, що з неї вийде фантастичний президент Сполучених Штатів, і що вона має нашу повну підтримку", - написав Обама.

Обама та Гарріс провели кілька розмов цього тижня, коли вона розпочала свою передвиборчу кампанію. За словами джерел NBC, Обама приватно повністю підтримав кандидатуру Гарріс і планує публічно підтвердити це найближчим часом.

“Він регулярно контактує з нею і вважає, що вона взяла чудовий старт”, - сказало джерело.

Нагадаємо, через регулярні атаки рф на об'єкти енергетичної інфраструктури виникають труднощі з постачанням повного обсягу електроенергії споживачам. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомила заступниця міністра енергетики України Світлана Гринчук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Єврокомісія передає 1,5 мільярда євро від заморожених російських активів на оборону та відбудову України. Це перший такий транш. Про це повідомила очільниця Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.

Головне