Кількість жертв ракетної атаки зросла одразу у чотирьох містах: що відомо

Кількість жертв ракетної атаки зросла одразу у чотирьох містах: що відомо

У Львові, Дніпрі, Одесі та Києві зросло число жертв масованої ракетної атаки, яку ворог здійснив вранці у п'ятницю 29 грудня. 

Ракетний удар по Києву: скільки загиблих

Станом на 10:50, за даними очільника КМВА Серія Попка, відомо про одну загиблу особу у Києві. Він додав, що ще 21 людина отримала ушкодження в результаті удару. 

Між тим в КМДА наводять дані про 23 травмованих, два десятка з яких були ушпиталені. 

Обстріл ракетами Дніпра: актуальні дані по жертвах

Очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак заявив, що загиблих в обласному центрі вже п'ять. Він додав, що пошуково-рятувальна операція триває.

"Допомагають всі. Екстрені служби, волонтери, містяни", – зазначив голова ОВА. 

Атака по Львову: зросло число поранених 

У Львові кількість постраждалих через ракетний удар зросла до 15 осіб, четверо з них ушпиталили. Станом на зараз  відомо про часткові руйнування у 13 житлових багатоповерхівках та двох школах. Зафіксовано багато пошкоджених автомобілів.

Удар по Одесі: виросла кількість загиблих

В Одесі внаслідок російського ракетного обстрілу загинуло три людини. Тіло останньої жертви рятувальники дістали з-під завалів. Пошуково-рятувальні операції у місті тривають. В ОВА повідомили про порятунок 23 осіб з 17 поверхового багатоквартирного будинку.

Нагадаємо, у результаті ракетного обстрілу 29 грудня У Харкові - один загиблий, 11 травмованих, у Запоріжжі - один загиблий, 10 поранених. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, в цілому упродовж ночі на ранку росіяни випустили по Україні 158 засобів повітряного нападу. У Генштабі відвітували про знищення 87 крилатих ракет і 27 "шахедів".

Головне