Кількадесят шкіл інтегрують в освітній застосунок "Мрія" у 2023 році

Кількадесят шкіл інтегрують в освітній застосунок

Кілька десятків шкіл планують інтегрувати в освітній застосунок "Мрія" у 2023 році, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на заході "Редколегія. Саміт", цитує Forbes.

За його словами, зараз застосунок, який дозволятиме моніторити освітній процес учнів, на етапі розробки технічної частини.

До кінця 2024 року в застосунок планують інтегрувати 100% українських закладів освіти, каже міністр цифрової трансформації.

Цю розробку фінансують винятково коштами донорів, державне фінансування не залучали, додає Федоров. Він очікує, що аудиторія "Мрії" перевищить аудиторію "Дії". Подібний проєкт ще не реалізовували на державному рівні, але схожу ініціативу розробляють у Південній Кореї.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський анонсував, що в Україні запускають інноваційний освітній цифровий застосунок під назвою “Мрія”.

“Українські учні та учениці, батьки, вчителі – кожен зможе скористатися функціями “Мрії”, – наголосив Зеленський.

Він зазначив, що у п’ятницю, 1 вересня, зробив першу презентацію проєкту і тим, хто буде нею користуватися. Йдеться про українські школи та “наших хлопців й дівчат, які навчаються зараз за кордоном”. Також йдеться про вчителів.

Головне