Київстар ліквідував проблеми із голосовим зв`язком і роботою мобільного застосунку

Київстар ліквідував проблеми із голосовим зв`язком і роботою мобільного застосунку

Київстар ліквідував проблеми із голосовим зв`язком і роботою свого мобільного застосунку, які виникли зранку у середу, 20 грудня.

Про це повідомила пресслужба мобільного оператора на сторінці у Facebook.

"Труднощі зі зв’язком, які виникали зранку, — усунено. Наразі сервіси працюють у звичному режимі", - йдеться в коментарі пресслужби.

Крім того, у Київстарі повідомили низку позитивних новин: Зокрема, тепер високошвидкісний інтернет LTE по всій території України та в роумінгу працює без обмеження швидкості. Також, наразі мобільний оператор завершує стабілізацію після масштабної хакерської атаки, яка сталась тиждень тому і призвела до відключення зв'язку та мобільного інтернету в абонентів.

Водночас найближчим часом обіцяють повідомити про нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які залишились без зв'язку та мобільного інтернету внаслідок атаки хакерів.

Нагадаємо, абоненти "Київстару" повідомляють про новий епізод неполадок у роботі мобільного оператора. Зранку 20 грудня багатьох користувачів обурює відсутність зв'язку та нездатність використовувати Інтернет. Учора ввечері компанія анонсувала відновлення роботи свого додатка "Мій Київстар", але за зауваженнями користувачів в коментарях зазначається, що проблеми не вирішені повністю.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, "Київстар" відновив функціонування VPN і розпочав відновлення послуг M2M для своїх бізнес-клієнтів. Крім того, компанія має намір якнайшвидше відновити послугу SMS. Інформація про 100% функціональність сервісів буде надана компанією після завершення всіх заходів щодо стабілізації.

Головне