Хуртовини та морози до -15: Україну найближчими днями накриє негода

Хуртовини та морози до -15: Україну найближчими днями накриє негода

Негода охопить низку регіонів України у понеділок, 8 січня. Складні погодні умови прогнозуються у центральних областях, на Прикарпатті, у східній частині та на півдні країни.

За прогнозом синоптикині Наталки Діденко, у вищезгаданих регіонах очікуються сніг, сильний вітер, ожеледиця, хуртовини, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, на півдні з дощем, місцями сильні опади. Водночас посиляться морози.

"У північних регіонах України ситуація буде дещо простішою - там істотних опадів не прогнозується, подекуди лише пройде незначний сніг. Найближчої ночі -9-14, на півночі до -18 градусів, завтра вдень -6-12, на півночі до -15 градусів. На півдні ще втримається тепла погода навіть із "плюсами".

У Києві в понеділок істотні опади навряд, максимум невеликий сніг. Холодно. Вночі -10-12, вдень -8-10 градусів", - прогнозує синоптикиня.

Також згідно з її даними, морозно буде в Україні і 9 січня. А от вже з 10 січня у країні почне теплішати.

"Бережіть тепло і один одного", - зазначила Наталка Діденко.

Як повідомляли "Ми-Україна", непритаманно тепла для зимового періоду погода ввела в оману висаджені у Дніпрі сакури. Дерева на набережній міста розквітли у січні через теплі та вологі погодні умови.

Головне