Кемерон: Війна в Україні є викликом для нашого покоління

Кемерон: Війна в Україні є викликом для нашого покоління

Війна в Україні є викликом для нашого покоління, російського президента Володимира Путіна не слід умиротворяти. Про це заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон, інформує Politico.

Глава МЗС порівняв Путіна з Гітлером, а сьогоднішню ситуацію з подіями 30-х років коли Захід намагався умиротворити Гітлера.

"Це все одно, що бути міністром закордонних справ або лідером Європи в 1930-х роках, ми не повинні умиротворяти Путіна. Ми повинні протистояти злу, яке являє собою його вторгнення. Єдине, що світ може зробити, це продемонструвати протягом 2024 року, що Путін не перемагає", - зазначив Кемерон.

Також він звернувся до партнерів зі США та ЄС із проханням надати Україні військову допомогу.

"Якщо ми всі зберемо всі наші економічні потенціали, то ми в 25 разів більші за російську економіку. Від нас вимагається, щоб це було ефективно зроблено, і тоді ми приведемо процес до логічного завершення", - наголосив британський міністр.

Нагадаємо, що президент росії Володимир Путін інтенсифікує зусилля управління країною для створення інформаційних умов, спрямованих на майбутнє збільшення напруги проти балтійських країн.

Як писав "Ми-Україна" раніше, міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс закликав інші країни брати приклад з його держави та посилити підтримку України під час повномасштабного вторгнення рф.

Головне