Міністр оборони Британії закликав інші країни посилити підтримку України

Міністр оборони Британії закликав інші країни посилити підтримку України

Міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс закликав інші країни брати приклад з його держави та посилити підтримку України під час повномасштабного вторгнення рф.

Про це він заявив на своїй сторінці в X (колишній Twitter).

"Україна не може залишитися сама у захисті від такого деспота, як Путін. Тож настав час збільшити нашу підтримку. Вчора (29 грудня - ред.) Сполучене Королівство розпочало виконання цієї місії, надавши більшу підтримку протиповітряній обороні", - розповів очільник британського оборонного відомства.

Грант Шаппс зазначив, що Україна має перемогти у війні проти агресора, і це забезпечить свободу багатьом іншим країнам світу.

"Тепер світ повинен наслідувати цей приклад, тому що отримання Україною того, що їй потрібно для перемоги, заощадить усі наші витрати та забезпечить свободу для всіх у довгостроковій перспективі", - додав він.

Нагадаємо, після масової російських окупантів Велика Британія надішле Україні сотні ракет для британських систем ППО. Грант Шаппс наголосив, що Велика Британія продовжує допомагати Україні. Міністр зазначив, що обстріл, який здійснила армія російської федерації 29 грудня, є варварським, а Володимир Путін перевіряє обороноздатність України та рішучість її партнерів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на тлі масованої ракетної атаки росії на Україну президент США Джо Байден закликав ухвалити допомогу для нашої держави. За його словами, Конгрес повинен активізуватися і діяти без подальших зволікань.

Головне