Кейт Міддлтон потрапила до лікарні: у Кенсінгтонському палаці зробили заяву

Кейт Міддлтон потрапила до лікарні: у Кенсінгтонському палаці зробили заяву

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон потрапила до лікарні, де їй зробили операцію на черевній порожнині. Про це йдеться у офіційному повідомленні Кенсінгтонського палацу.

У заяві вказано, що операція принцеси була плановою. Її зробили у одній з лікарень Лондона. Протягом наступних двох тижнів Кейт Міддлтон перебуватиме у медзакладі, після чого повернеться додому.

"Її Королівська Високість принцеса Уельська була госпіталізована вчора для планової операції на черевній порожнині. Операція пройшла успішно. Очікується, що вона залишиться в лікарні протягом десяти-чотирнадцяти днів, після чого повернеться додому для відновлення", - йдеться у повідомленні.

Також у Кенсінгтонському палаці додали, що принцеса приступить до виконання своїх обовʼязків лише після Великодня, як їй рекомендували лікарі.

Кейт Міддлтон висловила сподівання, що її особиста медична інформація залишиться конфіденційною.

"Принцеса Уельська хоче вибачитися перед усіма через те, що вона змушена відкласти свої зобов’язання. Вона з нетерпінням чекає якнайшвидшого відновлення", - зазначили у Кенсінгтонському палаці.

Як повідомляли "Ми-Україна", принц Гаррі та його дружина Меган Маркл вирішили взяти паузу у стосунках та пожити який час окремо. За даними джерел, пара переживає складні часи.

Головне