Каспаров: Перемога України "виштовхне" в росію декілька сотень тисяч озброєних і озлоблених людей

Каспаров: Перемога України

Росія після перемоги України у війні буде під загрозою, адже в країну повернуться сотні тисяч осіб зі зброєю, які будуть дуже незадоволені поразкою. Про це заявив російський опозиційний політик Гаррі Каспаров під час стріму "Ми-Україна".

Він наголосив, що такі люди є загрозою для російського режиму.

"Розгромлені армії завжди є загрозою для режиму – люди, які не розуміють, чому воювали – повертаються зі зброєю в руках в країну, де жахливий рівень соціального розшарування і досі залишається велике багатство в руках обмеженого кола людей. Ніяка Росгвардія з ними не справиться", - зазначив Каспаров.

Разом з тим він додав, що росію ще й очікує хвиля біженців, які будуть втікати з Криму.

"І все це на фоні економічної катастрофи, тому що санкції зберігаються. Ніхто санкції відміняти не буде до видачі військових злочинців", - наголосив  російський опозиціонер.

Як повідомляли "Ми-Україна", екс-лідерка французької партії “Національний фронт” Марін Ле Пен заявила, що перемога росії у війні проти України обернеться катастрофою для усього світу. Водночас вона підкреслила, що якщо виграє українська сторона – це стане початком Третьої світової. Єдиний вихід політкиня вбачає у негайних переговорах між рф та Україною. 

Головне