Кабмін звільнив Мустафу Найєма з посади голови Держагентства відновлення

Кабмін звільнив Мустафу Найєма з посади голови Держагентства відновлення

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 18 червня ухвалив розпорядження про звільнення низки високопосадовців, серед яких Мустафа Найєм, голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

Про це повідомляє Кабмін у Telegram.

Звільнено також Ігоря Фоменка з посади заступника міністра економіки України, Андрія Івка з посади першого заступника голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України та Валерію Іванову з посади заступника голови того ж агентства.

10 червня Мустафа Найєм повідомив у соцмережах про своє рішення залишити посаду голови Держагентства відновлення через системні перешкоди, які унеможливлювали ефективне виконання його обов'язків. За його словами, з листопада 2023 року команда агентства стикалася з опором та протидією, але деталей він не розкрив.

Мустафа Найєм обіймав посаду голови Держагентства відновлення з 2023 року. До цього він був заступником генерального директора “Укроборонпрому” та заступником міністра інфраструктури України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, працівники ДБР затримали сина начальника одного із відділень Вінницького ТЦК, який обіцяв за 20 тисяч доларів оформити місцевому мешканцю пакет документів для виїзду за кордон.

Головне