Кабмін змінив порядок бронювання військовозобов'язаних працівників ОПК

Кабмін змінив порядок бронювання військовозобов'язаних працівників ОПК

Кабінет міністрів України змінив порядок бронювання військовозобов'язаних працівників оборонно-промислового комплексу. Про це повідомляє Кабінет міністрів України.

"Уряд вніс зміни до постанови №76 від 27 січня 2023 року, якою регулюються питання бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану, щодо бронювання працівників підприємств оборонно-промислового комплексу. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету міністрів 16 січня 2024 року", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що військовозобов’язані працівники підприємств, установ та організацій, які Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості визнало критично важливими, бронюються незалежно від військового звання.

"Відтепер підприємства оборонно-промислового комплексу зможуть бронювати своїх військовозобов’язаних працівників без обмежень за кількістю та без врахування рівня дефіцитності їх військової спеціальності. Це дасть змогу посилити потенціал оборонно-промислового комплексу та забезпечити оборонним підприємствам можливість стабільно працювати і нарощувати обсяги виробництва", - зазначив заступник міністра економіки Ігор Фоменко.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Кабінет міністрів України у п'ятницю, 29 грудня, затвердив склад Наглядової ради акціонерного товариства "Українська оборонна промисловість".

Головне