Кабмін призначив держсекретаря Міноборони

Кабмін призначив держсекретаря Міноборони

Кабінет міністрів України призначив державним секретарем Міністерства оборони України Дараган Людмилу Віталіївну. Про це в Telegram-каналі повідомив Уряд online.

“На засіданні 22 вересня Кабінет Міністрів України ухвалив розпорядження про призначення Дараган Людмили Віталіївни державним секретарем Міністерства оборони України”, - йдеться у повідомленні.

Варто зауважити, що Ганну Гвоздяр уряд призначив заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості України та звільнив з посади державного секретаря Міністерства у справах ветеранів України Загайного Віталія Анатолійовича.

Що відомо про Людмилу Дараган:

  • 5 липня 2023 року була призначена на посаду заступника голови Фонду державного майна України. До призначення на посаду заступника голови була керівником апарату Фонду.
  • З 2019 по 2022 рік, працювала державним секретарем Міністерства у справах ветеранів України.
  • Дараган у 2003 році закінчила Юридичний факультет Київського національного Університету ім. Тараса Шевченка за спеціальністю “Правознавство”.

Нагадаємо, що уряд під час засідання у п’ятницю, 8 вересня, призначив Андрія Даника тимчасово виконуючим обовʼязки першого заступника голови ДСНС

Як повідомляли “Ми-Україна”, уряд на засіданні у п’ятницю, 28 липня, призначив тимчасовим виконувачем обов’язків міністра культури та інформаційної політики Ростислава Карандєєва.

Головне