Кабмін призначив нових заступників у міністерство ветеранів та Держказначейство

Кабмін призначив нових заступників у міністерство ветеранів та Держказначейство

Кабінет Міністрів України призначив заступників міністра у справах ветеранів та голови Держказначейства. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомом, що Тетяну Токарчук та Оксану Сивак призначили заступниками міністра у справах ветеранів, а Олександра Товстенка - заступником голови Державної казначейської служби з питань цифрового розвитку.

"Кабмін призначив Тетяну Токарчук заступником міністра у справах ветеранів України та Оксану Сивак заступником міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції. Також уряд призначив Олександра Товстенка заступником голови Державної казначейської служби України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в НАБУ планують збільшити кількість працівників протягом трьох років – з 700 до 1000 осіб. Бюро зможе набирати по 100 фахівців на рік.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Кабінет міністрів України призначив нового очільника Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації

 

Головне