Кабмін пообіцяв податкові пільги українському та іноземному бізнесу: за яких умов вони діятимуть

Кабмін пообіцяв податкові пільги українському та іноземному бізнесу: за яких умов вони діятимуть

Кабінет міністрів вирішив надавати податкові пільги бізнесу, який інвестуватиме в Україну понад 12 мільйонів євро. Про це оголосив прем'єр-міністр Денис Шмигаль за підсумками засідання українського уряду.

За його словами, Кабмін затвердив зміни та покращив механізм державної підтримки великих інвестпроєктів.

"Ми прибираємо та спрощуємо низку положень, зокрема про необхідність економічного аналізу, про перегляд соціальної оцінки проєкту, а також послаблюємо вимоги щодо фінансової спроможності заявника. Усе це має на меті запустити більше інвестиційних проєктів, які створять більше робочих місць, посилять громади та економіку", - наголосив Шмигаль.

Водночас він додав, що бізнес, як український, так і іноземний, який інвестує в Україні понад 12 млн євро та створить нові робочі місця, "отримає максимальну підтримку та спеціальні умови".

Нагадаємо, в Україні вирішили створити Всеукраїнську економічну платформу, що спростить взаємодію з підприємцями. Нова платформа, наголосив президент Володимир Зеленський, об'єднає всю українську бізнес-спільноту.

Як повідомляли "Ми-Україна", голова ФДМУ Віталій Коваль заяви, що об'єкти Фонду держмайна мають попит серед бізнесу, включно з іноземним.

Головне