Юсов: Україна не використовувала іноземну зброю для удару по нафтопереробних заводах у Татарстані

Юсов: Україна не використовувала іноземну зброю для удару по нафтопереробних заводах у Татарстані

Україна не використовувала іноземну зброю для удару по нафтопереробних заводах у Татарстані. Про це заявив представник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Андрій Юсов, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Він зазначив, що йдеться про атаки на об'єкти в Єлабузі та Нижньокамську. Наразі невідомо саме чим могли бути уражені об’єкти на території росії.

"Ми офіційно не будемо ані підтверджувати, ані спростовувати причетність, але бачимо, що гуркіт та бавовна на території держави-агресора продовжуються, продовжуються саме на військових об’єктах, які безпосередньо задіяні в геноцидній війні Росії проти України", - розповів Юсов.

Нагадаємо, що у російському Татарстані вранці 2 квітня невідомі БпЛА атакували низку підприємств. Місцева влада поскаржилась на "прильоти" по об'єктах в Єлабузі та Нижньокамську.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ФСБ рф стверджує, що особи, які підозрюються у скоєнні теракту в підмосковному музичному центрі "Крокус Сіті Хол", якось намагалися втекти в Україну. Однак українська розвідка відкидає цю інформацію.

Головне