Юсов про нову тактику росіян при обстрілах Києва: Роблять ставку на балістику

Юсов про нову тактику росіян при обстрілах Києва: Роблять ставку на балістику

Російські окупанти намагаються змінити тактику обстрілів. Зокрема, вони почали бити по Києву балістикою. Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов. 

Він наголосив, що росіяни добре розуміють - у Києві суттєво посилили ППО, тому вони і б’ють балістикою, адже вважають, що її складніше виявляти та збивати.

"Вочевидь, вони пробують змінити тактику, розуміючи, що Київ став більш захищеним засобами протиповітряної та протиракетної оборони. Зокрема роблять ставку на балістику, тому що, як вважає ворог, балістику складніше збивати", - зазначив Юсов.

Разом з тим визнав, що ліквідувати балістичні цілі дійсно складніше, проте наголосив: "Наша ППО, Повітряні сили працюють дуже ефективно".

Крім того Юсов висловив переконання, що окупанти продовжать атакувати Україну ракетами та дронами.

"Така комбінована тактика буде продовжуватись. Вони, як і раніше пробують, змінювати маршрути, час запуску, звичайно, змінюють і місця запуску", - пояснив представник ГУР.

Як повідомляли "Ми-Україна", російська окупаційна армія вдруге за тиждень скеровувала по Києву балістичне озброєння. Окупанти вночі 13 грудня випустили по українській столиці 10 десять ракет. ППО усі повітряні цілі збила, однак через падіння уламків постраждали понад пів сотні людей.

Головне