Йшла весь день, падала і "засинала": 98-річна бабуся пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного

Йшла весь день, падала і

Мешканка Очеретиного на Донеччині Лідія Степанівна, якій 98 років, під обстрілами подолала близько 10 кілометрів, щоб дістатися до української території. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області.

Йшла весь день, без їжі та води, декілька разів падала без сил і, як вона каже, "засинала". Надвечір втомлену бабусю побачили на дорозі військові та передали групі поліції "Білий Янгол", які відвезли її в шелтер. Лідія Степанівна наразі почувається добре.

"Будинок, який жителька Очеретиного будувала власними руками, зруйнували росіяни, а її рідні зазнали поранень. Рятуючись від окупантів, жінка у свої 98 років здійснила неможливе", - розповіли там.

Після "марш-кидку" Лідія Степанівна почувається добре.

"Я ту війну пережила і цю війну переживаю. Залишилась без нічого. Але я своєю Україною на ногах вийшла", – каже жінка.

Зазначається, що жінка йшла весь день, без їжі та води, декілька разів падала без сил і, як вона каже, засинала.

Нагадаємо, у Чернівецькій області засудили мешканця Скадовського району, його звинувачують в участі у псевдореферендумі на Херсонщині. Про це повідомили у Чернівецькій обласній прокуратурі. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо 29 квітня здійснило ракетний удар по території Полтавської області. Люди внаслідок атаки не постраждали, розповів очільник місцевої ОВА Філіп Пронін. 

 

Головне