Якщо Байден не приїде на Саміт миру, Путін аплодуватиме стоячи, - Володимир Зеленський

Якщо Байден не приїде на Саміт миру, Путін аплодуватиме стоячи, - Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський вважає, що "Путін аплодуватиме стоячи", якщо на Саміті миру в Швейцарію не приїде президент США Джо Байден. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський під час пресконференції в Брюсселі.

"Я вважаю, що президент Байден потрібен Саміту миру, потрібен іншим лідерам, які дивляться на реакцію Сполучених Штатів Америки. Неприсутність його – цьому тільки буде аплодувати Путін, особисто аплодувати Путін, при чому стоячи", – зазначив президент України.

Він додав, що Україна також очікує відповіді щодо присутності на саміті від Китаю, Бразилії та кількох африканських країн.

"Я вважаю, що президент Байден потрібен Саміту миру, потрібен іншим лідерам, які дивляться на реакцію Сполучених Штатів Америки. Неприсутність його – цьому тільки буде аплодувати Путін, особисто аплодувати Путін, при чому стоячи", – додав Володимир Зеленський.

Він додав, що зараз буде Саміт миру, який організовує весь світ, "а потім буде щось, що спробує зробити росія". 

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України повідомили про підозру голові російського банку, який запроваджує “рубльову зону” в тимчасово захоплених регіонах України. Про це повідомляє СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Каліфорнії правоохоронці взяли під варту 81-річного чоловіка. Його обвинувачують у серійному вандалізмі із використанням рогатки, сусіди підозрюваного потерпали від його дій упродовж цілого десятиліття, пише Sky News.

Головне