Ізраїль продовжив медичне страхування для українців до кінця року

Ізраїль продовжив медичне страхування для українців до кінця року

Влада Ізраїлю продовжила медичне страхування для біженців з України до кінця 2023 року. Про це пише у соцмережі Х (раніше – Twitter) посол Ізраїлю в Україні Михайло Бродський.

10 серпня посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук закликав офіційний Єрусалим відмовитися від намірів скасувати медичне страхування для українських біженців.

Міністр закордонних справ Держави Ізраїль Елі Коен запевнив главу МЗС України Дмитра Кулебу, що проблему медичного страхування для українців буде вирішено найближчим часом.

Україна розглядає питання призупинення безвізу з Ізраїлем із двох причин. Перша – через складність гарантувати безпеку паломникам, які збираються до Умані. До України для святкування Рош га-Шана цьогоріч планують прибути близько 20 000 паломників.

Нагадаємо, суд у Латвії визнав, що емодзі пальця вгору у службовому листуванні можна трактувати як письмову згоду. В матеріалах справи зазначили, що позивач, який оскаржує своє звільнення, працював віддалено. Керівництво наказало йому прийти в конкретний день до офісу. Вони надіславши повідомлення в месенджері Slack. Той залишив реакцію на попередження, але у вказаний день не з’явився на зустріч, за що його звільнили.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ДБР повідомило про підозру голові військово-лікарської комісії одного з районних у місті Києві ТЦК. Чоловік складав та видавав фіктивні довідки про непридатність до військової служби.

Головне