Ізраїль закликав своїх громадян покинути Північний Кавказ

Ізраїль закликав своїх громадян покинути Північний Кавказ

Рада національної безпеки Ізраїлю закликала громадян терміново залишити Північний Кавказ і утримуватися від поїздок в цей російський регіон
Про це повідомили у Міністерстві закордонних справ Ізраїлю.

У ній говориться, що рівень небезпеки підвищений до максимального рівня після погрому в Дагестані, а також на тлі війни та побоювань можливих нападів, масових заворушень і проявів насильства проти ізраїльських об'єктів.

Йдеться про Республіки Адигея, Чечня, Дагестан, Інгушетія, Кабардино-Балкарія, Калмикія, Карачаєво-Черкесія, Північна Осетія-Аланія, а також Краснодарський і Ставропольський край та місто Мінеральні Води.

Громадян Ізраїлю закликають уникати відвідування регіону, а тих, хто там перебуває - залишити якомога швидше.

Як писали "Ми-Україна" раніше, посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський підкреслив широку підтримку, яку Ізраїль отримав в Україні з початку війни проти ХАМАС та відзначив уряд та українців за однозначне засудження ХАМАС. 

"Ми співпрацюємо з різними членами Ради, українського парламенту, з метою просування декларації, яка визнає ХАМАС терористичною організацією. Враховуючи той факт, що понад 20 українських громадян загинули, а двоє перебувають у заручниках, існує велика ймовірність того, що Україна прийме рішення офіційно визнати ХАМАС і, можливо, Хезболлу терористичними організаціями", - заявив Бродський.

Головне