Інформація щодо внесення до Ради нової редакції законопроєкту про мобілізацію неправдива

Інформація щодо внесення до Ради нової редакції законопроєкту про мобілізацію неправдива

Інформація, що уряд начебто вніс до ВР доопрацьований законопроєкт щодо мобілізації та проходження військової служби – недостовірна.

Про це повідомив Голова Комітету ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич. За його словами, станом на зараз жодних подібних законопроєктів від уряду до Верховної Ради не надходило.

"Як тільки такий документ з’явиться, суспільство дізнається про це з офіційних джерел, а сам законопроєкт буде доступний для ознайомлення на сайті парламенту", – зазначив він.

Він в черговий раз попросив представників ЗМІ користуватися офіційними джерелами.

"Хочу спростувати ці неправдиві повідомлення. Станом на зараз жодних подібних законопроектів від уряду до Верховної Ради не надходило. Як тільки такий документ з’явиться, суспільство дізнається про це з офіційних джерел, а сам законопроект буде доступний для ознайомлення на сайті парламенту", - заявив Завітневич.

Нагадаємо, ЗСУ будуть і надалі вживати заходів зі знищення засобів доставки, контролю за повітряним простором для знищення терористичної загрози, в тому числі на Бєлгородсько-Харківському напрямку. Про це повідомили у Генштабі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, пошуково-рятувальні роботи на місці удару росіян по багатоповерхівці у Харкові завершено. Про це повідомили у пресцентрі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За даними ДСНС, роботи закінчили після того, як рятувальники дістали з-під завалів тіла ще двох людей та двох песиків.

Головне