Ігор Гордійчук отримав посаду заступника начальника у Нацуніверситеті оборони імені Черняховського

Ігор Гордійчук отримав посаду заступника начальника у Нацуніверситеті оборони імені Черняховського

Героя України Ігоря Гордійчука переводять на посаду заступника начальника Нацуніверситету оборони України ім. Черняховського. Про це повідомив Ігор Гордійчук за підсумками зустрічі з міністром оборони Рустемом Умєровим.

"Зустрівся з міністром оборони Рустемом Умєровим. Мав можливість поговорити з ним наодинці. Переходжу на підвищення - на посаду заступника начальника Національного університету оборони України імені Черняховського. Повідомив міністру оборони про виклики у сфері освіти та про те, де потрібна його увага. Отримав підтримку мого бачення. Рухаюсь далі", - написав Гордійчук.

Гордійчук з 26 квітня 2016 року очолював Київський військовий ліцей імені Івана Богуна. Він відомий тим, що у серпні 2014-го, обіймаючи посаду командира спецназу, 12 днів разом зі своїми розвідниками тримав оборону Савур-Могили на Донеччині.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба розпочав дводенний візит до Брюсселя.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.