Голова Одеської ОВА зустрівся з парламентською делегацією Франції - обговорили посилення ППО в регіоні

Голова Одеської ОВА зустрівся з парламентською делегацією Франції - обговорили посилення ППО в регіоні

Голова Одеської ОВА зустрівся з парламентською делегацією Франції там обговорили посилення ППО в регіоні.

Олег Кіпер розповів, що в межах цього візиту він та Яель Брон-Піве оглянули морський порт, який неодноразово атакували російські ракети та дрони. Зокрема, голова Національних зборів Франції на власні очі побачила руйнування цивільної інфраструктури.

"Доповів щодо безпекової ситуації в регіоні та функціонування зернового коридору. Детально обговорили маршрути руху цивільних суден, а також ті виклики й небезпеку, із якими доводиться зустрічатись. Разом із головою Верховної Ради України наголосили на важливості відновлення портової інфраструктури та захисту Одещини від системних атак агресора. Окрему увагу приділили посиленню сил ППО в регіоні", - додав Кіпер.

Нагадаємо, ЄС слідом за Фінляндією заборонив польоти над своєю територією турецькій авіакомпанії Southwind Airlines, яку звинувачують у фактичному контролі з рф. Про це повідомило турецьке видання Turizm Guncel.

Турецьку авіакомпанію Southwind Airlines звинувачують у фактичному контролі з росії. Раніше аналогічне рішення ухвалила Фінляндія.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за перші три місяці 2024 року Міністерство оборони допустило до експлуатації у ЗСУ понад 80 зразків озброєння та військової техніки вітчизняного виробництва. Про це повідомив заступник міністра оборони, генерал-лейтенант Іван Гаврилюк.

Головне