HBO розірвала контракт з сербсько-російським актором Мілошем Биковичем: в чому причина

HBO розірвала контракт з сербсько-російським актором Мілошем Биковичем: в чому причина

Американська стримінгова платформа HBO розірвала контракт з сербсько-російським актором Мілошем Биковичем, який підтримує російського президента Володимира Путіна та повномасштабну війну на території України, пише The Variety.

Відомо, що знаменитість не буде брати участь у третьому сезоні американського серіалу "Білий лотос".

Компанія прийняла рішення після того як Міністерство закордонних справ України розкритикувало HBO стосовно кастингу Биковича.

"Мілош Бикович, сербський актор, який підтримував росію від початку повномасштабного вторгнення, тепер збирається зіграти головну роль у третьому сезоні серіалу HBO "Білий лотос". HBO, вам нормально працювати з людиною, яка підтримує геноцид і порушує міжнародне право?" - заявили в МЗС.

Варто зазначити, що актор підтвердив інформацію на сторінці соцмережі Х.

"Для мене було честю стати частиною команди "Білого лотоса", телесеріалу, який я дуже поважаю. Однак моя участь неможлива через причини, що виходять за рамки мистецтва, і я не піддамся жодним наративам, які мають на меті скомпрометувати мою чесність", - написав Бикович.

Зазначається, що сербсько-російський актор від початку повномасштабного вторгнення рф на територію України підтримував дії країни-агресорки.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан залишається одним проросійським політиком в Європейському Союзі

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Одесі співробітники поліції затримали двох дівчат, які зневажливо висловлювалися про Україну та славили росію.

Головне