Готуємо сильну другу половину вересня, - Зеленський

Готуємо сильну другу половину вересня, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі готуємо сильну другу половину вересня. Йдеться як про внутрішні, так і про внутрішні події.

Про це він повідомив у своєму щоденному зверненні у Telegram-каналі.

"День сьогодні змістовний – готуємо сильну другу половину вересня. Сильну як заходами в нашій міжнародній роботі з партнерами, так і тим, які рішення реалізуємо тут, в Україні. Вже заплановані десятки перемовин, вже є чіткий графік зустрічей. Будуть і не менш чіткі та конкретні результати", - зазначив президент. 

За словами глави держави, також триває підготовка Форуму оборонних індустрій – першого такого заходу, який відбудеться в Україні. Він відбудеться цієї осені.

"Інтерес до Форуму – дуже високий. Це повністю відображає силу й потенціал України – нашу спроможність захистити себе і допомогти іншим країнам берегти свободу та міжнародний порядок… Вже 86 провідних оборонних компаній світу – а це 21 країна – підтвердили свою участь у Форумі", - розповів Зеленський.

Президент також додав, що основне завдання є абсолютно очевидним – дати всі можливості Україні виробляти зброю і снаряди, дати сучасні технології, аби мати надійний захист від будь-яких форм агресії. Крім того, на меті стоїть поширити досвід захисту, досвід української оборони серед союзників і партнерів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський зустрінеться з президентом США Джо Байденом вже у четвер, 21 вересня, у Білому домі. Як зазначається, очільник української держави також відвідає Конгрес Сполучених Штатів Америки.

Головне